TAST DE VINS

Cal compte ofereix diverses possibilitats:

 • Sopar maridatge. El client o l’enòleg seleccionen uns vins que maridin amb el menú i tot sopant es van comentant les característiques dels vins, el terroir, els viticultors, la història… Mínim 8 persones. Cost adaptable al pressupost del grup.
 • Tomb de cellers. Copa en mà es fa un recorregut pels diferents cellers de Torroja. Al celler són rebuts per l’enòleg o propietari el qual explica la història i característiques dels vins mentre es fa el tast. Aquesta activitat està adreçada a grups d’empreses només en dies laborables.
 • Entre ceps. Es tracta d’un tast de vins a peu vinya. Aquesta activitat es pot complementar amb un dinar en el mateix entorn. Mínim 8 persones. El cost depèn dels vins que es vulguin tastar.

TAST D’OLIS

Us oferim la possibilitat d’aprofundir en el coneixement dels olis d’oliva verge extra mitjançant la participació en un tast. Dos nivells:

 • Tast iniciació. L’objectiu és iniciar-se en els coneixements de l’oli verge extra d’oliva. Durant el tast s’aprèn sobre les varietats d’olives, els diferents tipus d’olis i característiques, a més de les bondats i defectes del producte. També es donen les pautes per un bon ús i conservació.
 • Tast avançat. Amb un membre del Panell Oficial de Tast d’Olis de la Generalitat de Catalunya es proven olis d’oliva verge extra procedents de diversos llocs de la Denominació d’origen Protegida Siurana per tal de descobrir les diferències que hi ha entre ells, els atributs més positius, els possibles defectes tot utilitzant les normatives i paràmetres del Panell Oficial de Tast.

AMB BICICLETA

Si us bé de gust recórrer el Priorat  en bicicleta de muntanya Cal Compte és el camp base perfecte per descobrir camins que van de poble en poble o d’ermita en ermita.
En cas de contratemps ens oferim a donar-vos un cop de mà.

Disposem:

 • D’espai per guardar les bicicletes
 • Eines per reparar-les
 • Mapes i suggeriments de ruta per tots els nivells

EMPRESES

Cal Compte és un lloc ideal per organitzar reunions o formació d’empreses. Un entorn relaxat que permet concentració i afavoreix una bona convivència del grup. Organitzem les reunions a mida segons la necessitats del client.

Capacitat

 • SALA NOBLE (fins a 40 pax)
 • SALA ALCOBA (fins a 12 pax)

Equipament en sales:  Aire condicionat,  llum natural,  WiFi,  micròfon, ordinador, projector, pissarra, vídeo, equip de música, televisió 47”

Àpats:  esmorzars i cofee-break amb els croissants recent fets, petits entrepans i pa amb tomàquet amb els embotits de la zona.  Els dinars i sopars es preparen amb productes locals. Una gastronomia senzilla però de gran qualitat.

Activitats de lleure: visita a cellers, tast de vins, tast d’olis, tertúlies sobre la història del Priorat, concert d’orgue, excursió entre vinyes, calçotades, tallers gastronòmics, jocs, música, copes…

PRESENTACIÓ DE VINS

Cal Compte és un espai únic per  donar a conèixer els vins i organitzar trobades amb distribuïdors o periodistes

Organitzem dues tobades anuals:

 • El Tast de Cal Compte que se celebra el primer diumenge de maig dins la Fira del Vi de la comarca del Priorat (www.tastdecalcompte.com)
 • La Festa de la Verema que s’organitza junt amb el cellers Terroir al Limit i Trio Infernal el tercer o quart dilluns d’octubre.

CURSOS I TALLERS

En diversos moments de l’any Cal Compte organitza activitats d’aprenentatge i gaudi:

 • Tallers gastronòmics
 • Cursos d’anglès del vi per privats i empreses
 • Tallers d’estiu de restauració
 • Trobades monogràfiques de vins

Cal Compte les anuncia prèviament. Si esteu interessants o voleu rebre la informació no dubte en preguntar.

Els nostres cursos
 • Taller de pa
 • Taller d’oli
 • Taller de tallar pernil
 • Taller de xocolata

CASAMENTS

Cal Compte organitza el casament dels vostres somnis i a mida.

Cerimònia:  Les civils tenen lloc a la terrassa, les religioses a l’església del poble que es troba davant la casa.
Habitacions: A disposició les vuit habitacions de Cal Compte i els hotels de la rodalia.  Per als nuvis la Gran Suite de Cal Compte
Restauració: Cal Compte ofereix un menú simple i econòmic basat en productes naturals i de qualitat sense sofisticacions. Hi ha la possibilitat de contractar un càtering extern.
Oferta de serveis: fotografia, vídeo, música i espectacles, decoració floral…

La celebració es pot allargar tant com es vulgui, el temps no compta, només cal gaudir del dia.

GRUPS D’AMICS

Cal Compte és l’escenari ideal per retrobar-se amb els amics i xerrar hores i hores davant una copa de bon vi fins que l’esperit i el cos aguantin.

Un podem ajudar a organitzar les activitats del grup: festes d’aniversari, comiats… cada celebració és diferent i Cal Compte s’adapta a les vostres necessitats i pressupostos.

A PEU

El Priorat disposa d’una extensa xarxa de camins ben senyalitzats. Torroja, al trobar-se al centre de la comarca,  te un bon accés a tots ells.

Des de Cal Compte us proposem rutes per a tots nivells i us podem preparar un bon pícnic per la caminada.

www.turismepriorat.org

EN COTXE

Disposem de diversos itineraris circulars  per conèixer els millors racons del Priorat des de Torroja. Cal Compte us proporciona les indicacions per tal d’arribar sense problemes al destí desitjat, als llocs d’interès i als millors restaurants.

Algunes rutes circulars:

 • RUTA 1-  Torroja – Escaladei – Poboleda – Cornudella –Siurana- Porrera- Torroja
 • RUTA 2 – Torroja – Escaladei – Vilella Baixa – Gratallops – Torroja
 • RUTA 3 – Torroja – el Lloà – Bellmunt- Capçanes – Falset – Gratallops – Torroja

EL POBLE

Torroja és un poble petit, no arriba al cent cinquanta habitants, que ha sabut conservar l’encant dels temps d’abans.  Els seus carrers encara empedrats creen línies i formes que recorden estores. L’església conserva un antic orgue barroc del segle XVIII. Gaudir de la posta del sol des del Balconet és una experiència que no us podeu perdre.

El poble disposa d’un restaurant, una botiga de vins, un hotel, un cafè i diversos cellers.  També hi ha les oficines del Consell Regulador de la DOQ Priorat.

El parc és el lloc preferit dels més petits

El segon dissabte de maig celebra els Jocs Florals

El tercer dissabte d’agost te lloc la Nit dels Vins de Torroja

El penúltim dilluns d’octubre la Festa de la verema 

PISCINA I PLATJA

Si el que us agrada és  nedar o prendre el sol, el poble disposa d’una piscina de mides considerables amb magnifiques vistes a cinc minuts de Cal Compte.

Torroja està a 30 minuts de la costa on podreu gaudir de les platges de la Costa Daurada i  les tranquil·les aigües del mar Mediterrani.

A l’embasament de Siurana (a 20 minuts) s’hi pot practicar activitats esportives com piragüisme i kayaks. Hi ha una empresa que lloga tot tipus d’embarcacions.

CELLERS

Torroja és zona de grans vins. La majoria dels seus sòls són de llicorella i la seva qualitat és reconeguda internacionalment.

Al poble hi ha en funcionament deu cellers alguns es poden visitar prèvia cita. Per més informació sobre els cellers podeu consultar:

www.eltastdecalcompte.com