ARQUITECTURA I DISSENY DELS CELLERS DEL PRIORAT amb Creativinícola

 

Del 9 al 12 de setembre de 2021

T'has fixat com en són d'especials els espais del vi?

L’objectiu del taller és recórrer els cellers del Priorat i Montsant més espectaculars des de la mirada de l’arquitectura i la sostenibilitat. Les visites als cellers es faran des del punt de vista constructiu i de disseny d’espais. Per comprendre l’evolució fins a l’actualitat també farem un recorregut per antics espais patrimonials com són les cabanes de pedra seca, masos, cups abandonats o cellers. Entendrem la lògica del passat per arribar a comprendre les necessitats i els nous usos del present. Evidentment, no hi mancaran els tastos de vins.

Taller adreçat a totes les persones que s’interessen per l’arquitectura, el disseny, els espais i la cultura del vi en general. No és imprescindible tenir cap mena de coneixement previ per seguir el taller.

QUÈ T’EMPORTARÀS?

El taller estarà conduït per Anna Figueras Torruella, museòloga, antropòloga i historiadora del vi i Laia Pellicer, dissenyadora d'espais i arquitectura efímera. Amb dues són les promotores del projecte Creativinícola. A més, cada dia ens acompanyarà un arquitecte expert que ens explicarà en detall els secrets constructius dels cellers visitats. 

Del 9 al 12 de setembre

El taller comença el dijous a les 17:00 i acaba el diumenge sobre la 13:00

950€ amb estada (inclou pensió completa en habitació individual* + transports interns)

*Si l’habitació és compartida cal descomptar per persona un 20%  (hab. doble) i 30% (hab. triple).

750€ sense estada (inclou dinars, sopars + transports interns)

hola@calcompte.com

+ 34 (619023779)