COM FUNCIONA LES ESTADES A CAL COMPTE

Les Trobades de Vi i Tallers creativinícola són espais culturals, cursos amb estada o sense de 4 o 3 dies compartint vivències i aprenentatges entorn el món del vi.

El valor afegit són les sobretaules, els intercanvis d’emocions i els moments sota els estels on s’escalfa l’amistat. Aprendre és estimar, aprecià, respectar, ens ajuda a sentir-nos bé i ens convida a ser millors persones.

Trobades de vi

Els continguts fan més èmfasi en els coneixements del vi, el paisatge, la vitivinicultura, els cellers i històries personal especialment de la DOQ Priorat i DO Montsant.

Tallers Creativinicolas


L’activitat gira al voltant de l’aprenentatge i la creativitat, patrimoni, l’arquitectura, disseny i cultura del vi.

PROGRAMA

Un cop feta la inscripció s’envia el programa detallat cada participant i s’atén a les demandes particulars (transport, hores d’arribada, alimentació…).

Oferim la possibilitat que els participants vinguin amb transport públic i recollir-los a les estacions de tren properes (Reus i Camp de Tarragona) o a l’aeroport de Reus.

Per les activitats que requereixin desplaçament com són les visites als cellers, el transport es farà amb taxi-furgoneta o minibús.

DINÀMICA

Cada taller té una dinàmica específica, però normalment es comença a les 9 del matí amb un bon esmorzar a la terrassa de Cal Compte. Després comencen sessions  de dues o tres hores o les visites a cellers. Al migdia hi ha una estona de descans que es pot utilitzar per a la lectura a les terrasses, descansar, xerrar, fer un vermut o un bany a la piscina de Torroja (l’entrada està inclosa en el preu del taller). Segons taller el dinar és a Cal Compte o algun restaurant de la zona. A continuació hi ha les sessions de tarda. Abans de sopar sempre hi ha un tast de vins. Els sopars són sempre a Cal Compte i es convida a algun personatge que pot aportar interès.  La tertúlia nocturna s’allarga fins que no queden tertulians.

DURADA

Les trobades i tallers de quatre dies comencen el dijous a la tarda. Els de cap de setmana els divendres a la tarda,  tots s’acaben diumenge al migdia.

PARTICIPANTS

No es necessita cap requisit o nivell especial, a no ser que s’esmenti específicament, més enllà de la majoria d’edat, la curiositat i ganes de viure una cosa diferent.

Les persones que hi assisteixen, arribades de diferents llocs, solen estar formades o interessades en la matèria del taller.

En principi, l’idioma serà el català a no ser qui hi hagi alguna persona que no l’entengui, i llavors per deferència serà en castellà.

El taller d’anglès del vi, és en angles, és clar. Es necessita un mínim de domini de l’idioma. Es convida també a participar nadius anglesos.