OFERTA GASTRONÒMICA

ESMORZARS
Els esmorzars són generosos, ofereixen productes de proximitat  i qualitat: pà amb tomàquet, selecció d’embotits de la zona, formatges… i només utilitzem oli d’oliva verge extra. De dolç hi ha croissants i pastissos acabats de fer,  torrades i melmelades casolanes, cereals, fruita fresca, iogurts, fruits secs… Si teniu qualsevol intolerància o malaltia alimentaria només cal que ens ho feu saber.

Una de les millors experiències de Cal Compte és esmorzar a la terrassa just quan el sol comença a enlairar-se.

DINARS I SOPARS
Són sempre amb reserva prèvia. Apostem per els productes de proximitat i qualitat. Som amants del Km0 i estem compromesos amb el territori.

CARTA DE VINS
Disposem d’una excel·lent carta de vins de les DOQ Priorat, DO Montsant i d’altres denominacions d’origen. En qualsevol moment podreu adquirir i degustar els vins de la nostre carta.

PICNIC
El Priorat disposa de moltes zones de lleure sobretot al voltant de les ermites que estan situades en paratges realment idíl·lics. Dinar entre vinyes té molt d’encant. A peu o en bicicleta, hi ha infinitats de racons on realment val la pena fer la parada. Cal Compte us prepara un picnic al vostre gust.

CALÇOTADES
Les calçotades a Cal Compte són tota una experiència! Exclusivament els mesos de febrer i març i solament per grups. Cal Compte utilitza calçots del dia i es couen amb fusta de sarments.  Les mateixes brases serveixen per fer la carn i tot l’acompanyament.