TORROJA DEL PRIORAT

Torroja és un poble petit que ha sabut conservar l’encant dels temps d’abans.  Els seus carrers encara empedrats creen línies i formes que recorden estores. L’església conserva un antic orgue barroc del segle XVIII. Gaudir de la posta del sol des del Balconet és una experiència que no us podeu perdre. El poble disposa d’un restaurant, un hotel, un cafè i diversos cellers.  També hi ha les oficines del Consell Regulador de la DOQ Priorat.

PLANIFICA L’ESTADA
Cal Compte gaudeix d’una situació immillorable per conèixer la zona. Des de Torroja s’accedeix als punts turístics més destacables de la comarca.

Cal Compte us proposa itineraris i assessora sobre cellers, els restaurants, llocs de lleure o àrees de picnic… Si no voleu conduir,  Cal Compte us gestiona el lloguer d’un microbús o taxi per poder visitar la zona i degustar els vins amb tranquil·litat.

  • TAXIS
  • LLOGUER DE COTXES. A l’aeroport de Reus hi ha diverses companyies
  • AEROPORT REUS (30 minuts)
  • ESTACIÓ TRENS Línea Barcelona-Tarragona-Reus- Marçà- Móra la NOVA
  • ESTACIÓ AVE CAMP DE TARRAGONA  (40 minuts)

PISCINA
Si el que us agrada és nedar, sou al lloc perfecte. La piscina de Torroja, de mides considerables i a cinc minuts de casa, us proporcionarà el lloc ideal per practicar aquest esport.

PLATJA
Recordeu que Cal Compte esta a 30 minuts de la costa, on podreu gaudir de les platges de la Costa Daurada i  les tranquil·les aigües del mar Mediterrani.

KAYAKS
A l’embasament de Siurana (a 30 minuts) s’hi poden practicar activitats esportives com piragüisme i kayaks. Hi ha una empresa que lloga tot tipus d’embarcacions.

CAVALLS
Si us agrada muntar a cavall Cal Compte us organitza sortides i passejos entre les vinyes.