CONEIXEM, PARLEM I TASTEM DOQ PRIORAT I DO MONTSANT

 

Del 22 al 24  d’octubre de 2021

DOQ Priorat
DO MONTSANT

Són territoris apassionants!

El taller proposa un viatge pel món del vi per entendre els canvis, el paisatge, els sòls, les varietats, els cellers i les persones que hi ha al darrere. 

Amb ajuda d’infografies, xerrades i  tastos adquirirem la base teòrica per reconèixer les característiques bàsiques dels vins de la zona i les diferencies amb altres zones vitivinícoles.

La visita als cellers ens aproparà a històries molt personal i emotives.

Si tens coneixements previs de vins, aprofitaràs millor els continguts, però no és imprescindible per seguir el taller.

QUÈ T’EMPORTARÀS?

I tot això, i més, ho farem de la mà de Joan Massana que és un apassionat del món del vi. Una de les persones que més bé coneix els vins de tot el món sobretot catalans, alsacians, suïssos i alemanys. La seva formació com a farmacèutic i aficionat a l'enologia, li ha donat la capacitat de conèixer i analitzar els vins de la DOQ Priorat i Montsant com ningú. Ha assistit a nombrosos cursos i tastos de vins que li han donat uns coneixements excepcionals. La seva forma d'explicar, molt pedagògica, ens farà entendre d'una manera racional i emocional què s'amaga darrere d'una ampolla de vi de la DOQ Priorat i DO Montsant.

El taller comença el divendres a les 17:00 i acaba el diumenge sobre la 13:00.

550€ amb estada (inclou pensió completa en habitació individual* + transports interns + visites als cellers + tastos de vins + material del curs)

*Si l’habitació és compartida cal descomptar per persona un 20%  (hab. doble) i 30% (hab. triple) del preu total del taller.

350€ sense estada
(inclou dinars, sopars + transports interns+ visites als cellers + tastos de vins + material del curs)

Les habitacions s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció.

 +34 (619023779) 

Col·labora: