INSPIRACIONS I VI
amb l'il·lustrador Pepe Serra

 

Del 17 al 19 de setembre de 2021

Com és el procés creatiu d'una il·lustració de vi amb missatge?

Aquesta i d’altres questions trobaran resposta al taller de Pepe Serra. Com a il·lustrador editorial, el principal repte amb el qual s’ha de lluitar cada dia és la capacitat de traduir les paraules en imatges i amb “deadlines” impossibles. Comunicar el concepte és el que realment m’importa, l’estètica juga un paper Important, però només és la manera de vestir la idea final.  Al taller s’explicarà el procés d’il·lustració i com a partir d’aquest s’arriba a comunicar un concepte de manera gràfica. 

El taller va adreçat a il·lustradors, però també a creatius, periodistes, comunicadors i totes les persones que tinguin curiositat per compartir moments amb una persona tan interessant com Pepe Serra i que se sentin atrapats en el món del vi.

QUÈ T’EMPORTARÀS?

Pepe Serra, va néixer i viu a la ciutat de Tarragona. És enginyer tècnic industrial, llicenciat en publicitat i graduat en il·lustració per l'Escola d'Art de Tarragona. Com a il·lustrador col·labora amb premsa d'arreu del món (The New York Times, Wall Street Journal, Le Monde, El País, La Nación, Fortune, BBC, Conde Nast ...) il·lustrant portades i articles d'opinió. També treballa per a agències de publicitat il·lustrant campanyes de promoció ( Audi, SEAT, Facebook...). També ha estat professor d’il·lustració a Elisava i professor d'imatge i so per al departament d'educació de la "Generalitat de Catalunya". Ha impartit seminaris en diferents escoles nacionals i internacionals i ha rebut nombrosos premis, l’últim, SPD 55 Illustration Award 2019 La seva gran passió pel món del vi l’ha portat a il·lustrar i dissenyar etiquetes de vi i cervesa.

Del 17 al 19 de setembre

El taller comença el divendres a les 17:00 i acaba el diumenge sobre la 13:00

550€€ amb estada (inclou pensió completa en habitació individual* + transports interns)

*Si l’habitació és compartida cal descomptar per persona un 20%  (hab. doble) i 30% (hab. triple).

350€ sense estada (inclou dinars, sopars + transports interns)

hola@calcompte.com

+ 34 (619023779)